Bra verktyg för dig som filmar

För dig som har ett intresse för att filma och fotografera så finns det flera bra verktyg. Saker som du kan ha användning för och som underlättar och skapar bättre film och foton. Det finns bra verktyg som du kommer att ha stor glädje av i ditt arbete med foto och film. Drönare och ett redigeringsprogram är två bra verktyg

Vidga dina vyer

Om du skaffar dig en drönare så kan du vidga dina vyer. En del av dessa drönare har inbyggd kamera medans andra kan du montera din befintliga utrustning på. Vad du bör tänka på när du köpt din första drönare är att lära dig hur det är att flyga dessa. Du kan börja på ett stort öppet fält där du övar på att lyfta och landa. På så sätt så får du erfarenhet av din drönare. Ju mer du flyger desto bättre kontroll får du över den.

Redigera dina filmer och bilder

För att dina filmer ska bli än bättre så behöver de redigeras. Det kan vara att klippa bort något som inte blev så bra i filmen men också att klippa ihop fler delar från andra filmer som man har gjort. Även här så gäller det att träna och framförallt experimentera för att lära sig hur ett redigeringsprogram fungerar. Skapa en Youtube-kanal där du kan lägga upp dina mästerverk och få respons på de filmer du gjort.