Intresset för böcker

Alla har vi olika intressen och vissa tycker om att se på film medans andra har intresset för böcker. Det finns mängder med böcker som blivit film och en del tycker bättre om boken än filmen och naturligtvis tvärtom.

Likväl inom film så finns det olika genrer när det kommer till böcker. Du kanske är den som gillar romantiska romaner eller så är det kriminalromaner som ligger på ditt sängbord. Oavsett vilken genrer man tycker om så kan det vara skoj att hitta något nytt som fångar en intresse. Förr eller senare så kommer boken man läser att ta slut och man vill påbörja någon ny spännande bok. Som tur är så finns det mycket att välja på. Om man söker efter gamla böcker så kan loppisar vara ett bra ställe att hitta litteratur. Om inte så är ju nätet en bra källa till mycket.

Numer så kan man även lyssna på böcker, ljudböcker säljer som aldrig förr och kan vara ett bra sätt för den som kanske inte är så van att läsa böcker. Det är också ett utomordentligt sätt om man pendlar och vill ha något annat än musik i sina lurar. Visst det fungerar att ah boken med på buss eller pendeltåget men visst är det praktiskt att ha sin bok i sin telefon och lyssna. Det kan också vara skönt att efter en arbetsdag lägga omkull sig i soffan och slå på någon ljudbok.