Ordna en fest med filmtema

När det här inlägget skrivs är det inte långt kvar till galornas gala, det vill säga Oscarsgalan. Bland filmfantaster är det lite av en högtid och det är inte helt ovanligt att filmfans samlas och firar filmåret genom en fest. Om du just planerar inför en kommande fest kan det vara en rolig idé att ha ett filmtema på festen. I följande text får du några tips på hur du kan ordna en riktigt lyckad fest med filmtema.

Klädsel

Det finns två vägar att gå när det kommer till att ha ett filmtema på festen. Ni kan antingen klä är glammigt som om ni var på en filmgala. Men ni kan också klä ut er till kända figurer från filmvärlden.

Dekorationer

Sedan kan det vara roligt att använda dekorationer för att göra kvällen mer speciell. Det finns ett flertal olika dekorationer ni kan pynta med. Till exempel ballonger och girlanger. Köp på nätet om du vill handla i lugn och ro och få pyntet levererat till dig.

Tilltugg och dryck

Det absolut viktigaste på en fest med filmtema är popcorn. Men det kan vara trevligt att bjuda på annat. Till exempel bubbel och enkelt tillagade tilltugg.