Gå på musikal i London

Den engelska huvudstaden London är kanske mest förknippad med fotboll och pubar. Men det finns också mycket annat att uppleva. En av dessa upplevelser är att se en musikal på någon av stadens många teatrar. Idag tänkte vi därför tipsa om några av de musikaler som finns att se. Häng med!

Att se en musikal i London är en fantastisk upplevelse och det finns massor att välja mellan. Här är några av våra favoriter just nu.

The Lion King

Vi har nog alla sett Disneys klassiska film från 1994. På Lyceum Theatre i London kan du nu se musikalversionen av denna fantastiska berättelse. The Lion King är den musikal som dragit in mest pengar någonsin, bara det kanske är en anledning till att se den? Detta är en upplevelse utöver det vanliga.

School of Rock

2003 kom filmen School of Rock med Jack Black i huvudrollen. Den filmen har här konverterats till en musikal och resultatet är häpnadsväckande. Denna musikal innehåller massor med låtar som du säkert känner igen vilket gör den riktigt rolig att uppleva. Så slå dig ner i sätet på New London Theatre och njut av denna version av ”Rockskolan”.

The Book of Mormon

Denna kritikerrosade musikal har nyligen kommit i en svensk version. Vill du se den på originalspråk är det en god idé att bege sig till Prince of Wales Theatre och upplev denna fantastiska musikal från skaparna till South Park. Det har fått otaliga priser under åren och sätts bland annat upp i London, New York och Stockholm.