Pokerspelande skådisar

Poker är ett omåttligt populärt spel och det blir allt vanligare att det spelas poker i stugorna. Möjligheterna till spel har blivit betydligt enklare genom den mängd av online casinon som kommit till under de senaste åren.

poker

Och populariteten ger inte med sig utan vi spelar mer och mer. Både här hemma i Sverige och även utomlands kan man märka en ökning vid pokerborden och på de stora pokerevent som genomförs. Även skådespelare brukar finnas kring pokerborden och här nedan kan du läsa om några av dom.

  • Seinfieldskådisen Jason Alexander finns med i Pokerstars Team och deltagit vid WSOP vid två tillfällen, 2007 och 2009. Första gången han deltog så klarade han sig till dag 2 och 2009 så spelade han sig kvar till tredje dagen då han åkte ur tävlingen. Som skådespelare så är vi van att se honom som George Costanza i Seinfield där han är den som inte drar sig för mycket, en mycket underhållande karaktär.
  • Matt Damon medverkade i filmen Rounders där poker var ett genomgående tema, om det var där som han började spela poker på riktigt ska vi låta vara osagt men livepoker spelar dennna skådespelare som haft stora huvudroller i bland annat Bournefilmerna. Poker fick han lära sig av Phil Hellmuth och sämre instruktör kan man ju ha. Damon har medverkat i flertalet pokerturneringar men också gjort en välgörenhetsturneringar.
  • Spindelmannen är också pokerspelare, eller ja, Tobey Maguire är det ju som har ett intresse för poker. Hur det är för Spindelmannen vet vi inte. Precis som med Matt Damon har Maguire fått hjälp av en känd pokerspelare och det är ingen mindre än Daniel Negrenau som instruerat Maguire till pokerspelarnas värld. Ett par vinster har det blivit för Spindelmannen, förlåt Tobey Maguire bland annat i pokerturneringen National Champinship of Poker.
Olena Z / Shutterstock.com
Olena Z / Shutterstock.com