Stora musikaler

Att få ta sig tid till att resa iväg på en musikalresa eller en konsert med sin favoritartist är något alldeles extra. Ett minne att ta med sig och lätt att sedan plocka fram låtarna under mörka höst och vinterkvällar för att drömma sig tillbaka och leva på upplevelsen under lång tid framöver.

Många av oss har drömt om hur det skulle kännas att stå på den stora scenen på Broadway och sjunga för full hals eller få spela ut sina innersta känslor och var drömmer man inte bäst genom att vara på plats på någon av dessa stora musikalteatrar om så för att se andra framföra dessa mäktiga och färgsprakande shower. När man varit och sett någon av dessa stora framträdanden och fortfarande vill fortsätta sin väg mot berömmelse så är det dags att satsa på att själv bli musikalartist.

Det är lätt att kombinera sin musikal- eller konsertresa med shopping i de stora städerna som New York eller London. Här finns massor att göra, ta en weekend med bästa vännerna, din partner eller varför inte ta med hela familjen. Det blir garanterat en upplevelse även för barnen, givetvis beroende på hur gamla de är. De stora klassiska musikalerna visas fortfarande såsom Cats och Chicago, Mamma Mia, The lion king och Les Misérables för att nämna några.